Se verden fra dine hunders persepektiv

Det finnes en rekke morsomme innretninger som lar deg se verden gjennom øynene til hunden din. En av de beste produktene som hjelper deg med dette, finner du hos Dustin. Her kan du bestille GoProFetch – En stilig hundesele med kamera, som lar deg oppleve hundens verden på en helt ny måte. Klips hundeselen på hunden din og start opptakene. Du vil garantert bli imponert samt få deg en god latter over alle de morsomme klippene som blir tatt opp. Og har du lyst til å varierere vinkelen, så finnes det flere steder du kan feste kameraet.

Populær oppfinnelse som tåler et hundeliv

Med smarte GoPro Fetch kan du bli med din beste venn ut på nye eventyr. La hunden din ta deg med på en reise via både matskålen, bentygging og snusing i gresset. Velg selv om du vil gjøre opptak fra ryggen eller fra potene til hunden. Den har justerbare bånd, slik at den kan stilles inn til en behagelig størrelse for din hund. Men, hundeselen passer ikke til hunder som er under 7 kg, ei heller til hunder over 54 kg. Selen er laget med tanke på en hunds hverdag og tåler selvsagt både vann og gjørme.shutterstock_189930509

Enkel og hendig i bruk

Det er enkelt å rengjøre hundeselen, og du kan vaske den for hånd eller i maskin. Det er veldig lett å feste kameraet på selen og ved hjelp av sitt unike design, sitter kameraet godt festet. Selve selen er utstyrt med behagelige puter, som gjør den behagelig å bære for din beste venn. Inviter dine hundevenner og gjør dere klare til en filmkveld helt utenom det vanlige. Kanskje vil dere få noen a-ha opplevelser når dere ser dere selv fra en helt ny side? Og kanskje knytter dere enda nærmere bånd med hunden deres, når dere også ser hans perspektiver med nye øyne.